Indalen in je man zijn

Reeks van 5 avonden

shiva lingam.jpg

Spoedeisende hulp

Via deze en andere diensten heb ik gedurende mijn gehele loopbaan als Physical Therapist vele patiënten verzorgd. Voor mij is niets belangrijker dan uw gezondheid en comfort en daarom heb ik zoveel tijd en moeite gestoken in het bevorderen van mijn medische praktijk en technieken. Neem contact op om een eerste consult te plannen.

Child Physiotherapy

Jaarlijkse controle

Door een holistische benadering van de geneeskunde probeer ik elke patiënt als geheel te beschouwen in plaats van elk symptoom afzonderlijk te behandeld. Dit is slechts een van de vele procedures die ik uitvoer bij het stellen van een diagnose. Uw gezondheid verdient de juiste zorg en aandacht en ik kan die bieden. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

Senior Physiotherapy

Vaccinaties

Patiënten rekenen al jaren op me om deze waardevolle dienst te verlenen. Ik bied deze en andere gespecialiseerde opties aan iedereen die behoefte heeft aan een Physical Therapist die/dat ze kunnen vertrouwen. Ik ben Erik Decolvenaer en ik ben toegewijd aan het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties met elke patiënt.