top of page

De veilige bedding die Erik biedt met zijn aanwezigheid, zorgde dat ik me helemaal kon overgeven en openen. Alles van zijn diepe, zachte en toch ook erg krachtige aanrakingen voelde zo juist en vertrouwd.
Meer dan een week later, voel ik nog steeds dat de innerlijke ruimte van mijn bekken en gronding groter is geworden. Er is diepere verankering, waardoor een hele oude én nieuwe mannelijke kracht verder kan openkomen.
Zo dankbaar Erik, voor deze prachtige initiatie, dank om vroedman te zijn in deze intense tijden...

Tim Vrancken, LifeCoach

After learning and working with different therapy approaches, the session with Erik was a breakthrough for me. He provided a safe container where I was encouraged to follow my body and voice impulses. I never thought I could do this, it was incredibly powerful to tap into this energy and be witnessed and held through what was coming up.

For the first time ever, I feel lighter, closer to myself and believing I deserve the life I want. It is difficult to put into words. Deep gratitude, Erik.

Eva, Yoga and somatic movement teacher

De sessie raakt en opent iets zeer wezenlijk van mijn diepere essentie en 'zijn'.

Dit potentieel voelen, zet me aan tot een traject van verdere exploratie en verdieping.
Een verrassende en boeiende ontdekking van mezelf.

Ingrid, Coach

Daar waar de klassieke geneeskunde ronduit faalde mij te genezen, vond ik bij jou een helende therapie. Vanuit een veilige bedding zijn we samen mijn traject van selfhealing gestart.
Ik vond mezelf en mijn energie terug in louter enkele sessies dankzij jouw hulp en inzet.
Jouw helend werk verdient mijn inziens dan ook alle wetenschappelijke aandacht want heel veel patiënten met oa energietekort, chronische vermoeidheid, burn-out, auto-immuunziekten, depressies, chronische pijnklachten… kunnen zeker geholpen worden door jouw therapeutisch handelen. Oprecht mijn dank!

An, huisarts.

Het werk dat we samen gedaan en overlegd hebben was voor mij de start van iets nieuws. Alsof er een blokkade is opgeheven. 
In deze veilige setting durf ik raken aan mijn diepste pijn en grootste angsten. Maar ik heb ook de oervreugde, levenslust en potentie gevoeld van wie ik werkelijk ben en wat ik met mijn leven wil.
Dit soort lichaamswerk gaat over de bouwstenen waarop ik mijn persoonlijkheid heb opgebouwd en wat ik hier verder mee wil. Het geeft me stabiliteit en zelfvertrouwen. Dank je wel hiervoor!

Katrin, Sales Assistant

Met Erik als gids op je reis kom je helemaal thuis bij wie je ten diepste bent. Al meer dan 5 jaar maken we samen reizen naar onze organen, weefsels en diepste lichaamscellen. De tochten worden steeds boeiender en rijker.

Maarten Ghysels, psychiater, relatietherapeut, seksuoloog & auteur

Ik had al veel ervaring in therapeutische aanpakken, en deze sessie werd iets helemaal anders. Ik kon écht ontvangen, me overgeven aan de stroming. Emoties die komen en weer wegvloeien en de energie vibreerde door heel mijn lichaam. Een bijzondere ervaring. Dankjewel.

Suzanne, psychotherapeute

Mijn hoofd gaat vaak met veel aandacht lopen. Bij gesprekstherapie ervaar ik dat dikwijls als een nadeel. De lichaamsgerichte behandeling bij Erik was voor mij alleen al door het 'niet praten' enorm krachtig. 
In een warme, veilige cocon van aanraking, muziek en liefdevolle begeleiding/aandacht kreeg mijn lichaam zelf een duidelijke stem.

Geertje

Een groot deel van mijn leven was ik niet echt aanwezig in mijn lichaam en had er weinig voeling mee. Ik ben blij en dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten en jouw energie heb mogen ervaren. Ik voelde me veilig en geborgen bij jou. Ik durfde me open te stellen in een sfeer van vertrouwen. Hierdoor openden zich deuren en kreeg ik diepe inzichten en werd een proces van heling en transformatie in gang gezet. Ik leerde mijn ware zelf beter kennen en ben mezelf en mijn lichaam meer gaan waarderen. Hartelijk dank Erik, om hierbij m’n gids te zijn!

Ludovic, kunstenaar

Erik, ik wou je bedanken voor onze healing sessie van dinsdag.

Er is veel losgekomen die namiddag, en er is echt iets van me afgevallen.

Dinsdagnacht heb ik heel goed geslapen. 

Ik voel me ook nu nog altijd heel rustig en warm vanbinnen.

Ik heb echt enorm veel dankbaarheid en respect voor het werk dat jij doet.

Namasté.

Bart, projectleider

bottom of page