top of page
Erik-5 copy.jpg

Privé-sessies

In mijn praktijk in Scherpenheuvel verwelkom ik jou alleen of jullie als koppel.
Samen creëren we een veilige omgeving.
In afstemming laten we zichtbaar worden wat dieper verborgen ligt.
We laten je volle potentieel ontluiken.


Individuele sessies

Tijdens individuele sessies creëer en bewaak ik de ruimte voor bewustwording, heling en transformatie.

 

Via subtiele afstemming op jouw lichaam en energie ontstaat het best mogelijke voor jou in het moment.
Afhankelijk van waar je mee komt, pas ik verschillende technieken toe tijdens de sessie: transformational bodywork, ademwerk, voice dialogue, sexual healing, body de-armouring, opstellingswerk, energetisch werk, tantrische initiatie, sjamanistische oefeningen, geluid, muziek en stilte.

De eerste sessie omvat een diepgaande intake, met focus op je relevante geschiedenis, vragen, noden en grenzen. Daarna is er ruimte voor transformational bodywork of wat aan de orde is op dit moment.


Elke sessie begint met een check-in: wat gebeurt er in je leven, wat vertelt dit over je proces? Wat is de volgende stap in je heling / evolutie?

Bij transformational bodywork lig je ontspannen op een futon. Ik zit naast je en stem af op je lichaam en je wezen. Intuïtief raak ik je aan en gebruik daar meestal massageolie voor. Je lichaamsbewustzijn wordt wakker en geeft aan wat er nodig is in het moment. Je ademt voller zodat je dieper in je lichaam zakt. De aanrakingen variëren van stevig, zacht, stromend, deep-tissue, de-armouring tot stilte.

Je lichaam krijgt ruimte om los te laten, tot expressie te laten komen wat vast zit, zich op te laden aan het nieuwe en diepe rust te vinden in zichzelf. Aan het einde van de sessie is er ruimte voor integratie en nagesprek.

De prijs voor de sessie is 125 euro per uur (excl 21% BTW).

Een standaard sessie duurt 2u en heeft als prijs 250 euro + 21% btw.  
Op vraag kan de sessie langer zijn dan 2 uur. 

Je kan een gemaakte afspraak tot 48u vooraf kosteloos annuleren of verplaatsen.

Neem contact op om je individuele sessie in te plannen.

Sorry, even geen ruimte.

De komende maanden is er geen ruimte om nieuwe individuele begeleidingen te starten. Stuur me een berichtje om je op de wachtlijst te zetten en dan hou ik je op de hoogte zodra dat verandert.

Koppelsessies

Relaties brengen je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Ik begeleid koppels met een solide basis die het verlangen koesteren om die relatie verder te verdiepen en een meer bezielde, verbonden en stromende relatie te beleven. Samen verhogen we het bewustzijn over wat speelt bij jullie als koppel om diepere niveaus van verbinding te verkennen.

 

Koppels die in een relatiecrisis vertoeven, geef ik het warme advies om ondersteuning te zoeken bij een relatietherapeut. Een veilige en liefdevolle bedding vormen de absolute basis om je intimiteit als koppel te kunnen verdiepen en in een crisis kan die bedding onveilig aanvoelen. Vanzelfsprekend kunnen we tijdens de sessies op uitdagingen botsen. Met mijn jarenlange ervaring garandeer ik een vertrouwensvolle basis om te werken met wat zich aandient. 

Koppelsessies geef ik samen met m'n partner Greet Luypaert. Zie hiervoor onze website www.revolutionarylovers.eu

Contacteer mij

Benieuwd wat een privésessie, workshop of mannengroep voor jou zou kunnen betekenen? Samen brengen we heling in intimiteit en seksualiteit, meer stroming in je lichaam.
 

Contacteer me voor meer info of om samen te kijken welke sessie, workshop of traject het meest passende is voor jou op dit moment in je leven.

Erik-3 copy.jpg

De ruimte die in het lichaam gemaakt wordt door de behandeling is speciaal om te voelen, en ook het ademwerk dat spontaan ontstond bij me.  Alsof ik al heel mijn leven veel te weinig geademd heb.

Bart

bottom of page