©2019 by Erik Decolvenaer.

Workshops

In een vertrouwensvolle setting kan een workshop in groep een katalysator tot persoonlijke ontwikkeling vormen. 
Je verbindt met meerdere mensen waardoor iedere deelnemer aan een workshop als spiegel kan dienen.
De man of de vrouw tegenover jou, vertegenwoordigt elke man of elke vrouw in een breder veld en leert jou mogelijk iets over je eigen stroom, je projecties, je angsten en belemmeringen.

Tantra workshops
voor singles en koppels

Samen met Inge Leemans ben ik bezieler van Rising Heart. Wij geven tantra workshops voor koppels en singles. We laten je proeven van verschillende manieren om tot meer intimiteit te komen met jezelf en de ander. Om seksuele energie in je lijf te laten stromen en je bewustzijn te verruimen. We creëren een veilige setting, met duidelijke grenzen en structuren. Een pad om jezelf meer te openen, naar wie je werkelijk bent.

Mannenworkshops

In een ontspannen sfeer en de veilige bedding van broederschap ervaar je steun onder mannen en brengen we meer bewustzijn in je lichaam en je seksualiteit. Wat is je kracht als man en waar ligt je kwetsbaarheid? Hoe is het om je hart te openen voor de liefde? Hoe kan je je mannelijke energie op een gezonde en efficiënte manier inzetten voor jezelf, je relaties en de maatschappij?

Ervaar broederschap en steun onder mannen. Breng meer bewustzijn in je lichaam, in je seksualiteit. Aanwezig zijn in een mannenveld werkt verbindend en verdiepend.

"Ik ben ’thuis’ gekomen bij mannen” .  

Klinkt het raar uit de mond van een hetero? 

Het omschrijft nochtans het best wat de workshop voor mij deed. 

Ik voel me veel dieper verbonden met mannen.

Dany